7 mea sese na faia e tagata fai pisinisi muamua

Explore discuss data innovations to drive business efficiency forward.
Post Reply
aysha660

7 mea sese na faia e tagata fai pisinisi muamua

Post by aysha660 »

E faʻafefea ona amata se pisinisi e aunoa ma ni mea e ofo ai? O le autu autu lea e tatau ona aofia i lenei tusiga, lea matou te lisiina ai mea sese autu e 5 na faia e le au faipisinisi muamua!

O mea sese o le a e mauaina i lenei anotusi e sili atu ona taatele nai lo le mea e te mafaufau i ai ma o le tele o taimi latou te faʻalavelave saʻo i le manuia o pisinisi. Se'i o tatou siaki poo a ia mea sese? Tau lava o le mulimuli i le tusiga seia oʻo i le faaiuga!

1. Aua le pipii i le fuafuaga faapisinisi
O le fuafuaga pisinisi o se pepa taua mo soʻo se kamupani, pe a uma ona avea o se eleele zero ma fuafuaga autu mo le lumanaʻi o se kamupani…

O le mea lea, o le tuʻufaʻatasia o lisi numera telefoni feaveai se fuafuaga faʻapisinisi o se mea e matua faʻamaoni i le vaega a le tagata fai pisinisi, o le faʻafitauli e amata ona aliali mai pe a taofia e lenei lava pisinisi pisinisi e avea o se "taʻiala" ma avea ma pepa "cast" e tatau ona mulimulitaʻia i taimi uma. atoatoa, e aunoa ma le mafaufau i faʻalavelave ma mea e tutupu i le ala.

Ae paga lea, pe a oo i le auala e amata ai se pisinisi e aunoa ma se mea e ofo ai, o le tele o tagata fai pisinisi muamua e iu lava ina latou faia mea sese ona latou te talitonu e tatau ona latou mulimuli tauaso i le fuafuaga pisinisi, ae o le mea moni e le o le mea tonu lea e tupu i le faatinoga.

E mafai ona tatou fai atu o le pisinisi pisinisi ua na o se ituaiga o "Matū" ma e toetoe lava a le mafai ona vaʻai i ai mea uma na tutupu ma le ala tonu o se kamupani fou ...

Image

O le mea lea, o suiga laiti i le itu i luga o le ala e masani ona manaʻomia ma masani mo le manuia o le kamupani.

2. Aua le galue i taimi uma
O le galue i taimi uma, e aunoa ma se taimi e malolo ai, o se isi mea sese masani e manaʻomia ona aloese mai ai i latou e fia amataina se pisinisi e aunoa ma se mea e ofo ai.

I se tulaga lautele, o le aufaipisinisi fou o loʻo faʻaosofia e le manaʻo e vaʻai a latou pisinisi o loʻo tuputupu aʻe e iu lava ina galulue e aunoa ma se taofi ma leai se taimi e malolo ai.

O se faiga e malamalama lelei i ai, pe a uma, e pei ona fai mai le upu “O mata o lē e ona le lafu povi”, a ea?

Ae ui i lea, i le faʻataʻitaʻiga e le o le tulaga lea ma e tatau ona e aloese mai le mea sese o le le faʻaaluina o sina taimi malolo ma taimi paganoa e fiafia ai i lou aiga poʻo le faʻatulagaina o ou manatu.

O le manatu pe a tatou lagona le vaivai ma le lofituina, o lo tatou au'ili'ili ma le faia o faaiuga e matua afaina lava.

O le mea lea, i le faaopoopo atu i le fetuunai o le soifua maloloina o le tagata fai pisinisi ma aveesea o ia mai tagata e alofa i ai, o le tele o galuega e mafai foi ona faʻafefe ai le manuia o le pisinisi.

3. Aua le tu'uina le tele i le tulaga lelei
O le tuʻuina atu o le lelei e faʻatatau i le aofaʻi o se isi mea sese masani e manaʻomia ona aloese mai ai i latou e manaʻo e amata se pisinisi e aunoa ma se mea e ofo ai.

I le manaʻo mo pisinisi fou ma sili atu tupe mama, e masani lava mo nisi tagata fai pisinisi e faʻamutaina le faʻafefe i le lelei oa latou oloa ma auaunaga…

Mo le toʻatele o tagata faʻatau, o le lelei o se uiga faʻavae, aemaise lava i aso nei, lea o loʻo faʻatupulaʻia ai tagata lautele.

O le mea lea, o kamupani e tuʻuina atu le lelei mo le aofaʻi, nai lo le tuputupu aʻe, e iu lava ina toe faʻafoʻi, aʻo latou faʻaleagaina le ata lelei o le igoa ma le taʻutaʻua ma i le taimi lava e tasi e leiloa tagata faʻatau.

4. Aua nei galo e faalogo i manatu
O le mea sese lona fa sili ona taatele i luga o la tatou lisi e faatatau i le le fiafia o le tele o tagata fai pisinisi e faʻalogo i manatu o isi tagata.

I le avea ai o le na faia le pisinisi, o le tagata fai pisinisi e masani ona vaai ia te ia lava, e oo lava i le le iloa, o ia e ona le mea moni atoatoa, e taofia ai o ia lava i se ituaiga o cocoon e taofia ai o ia mai le faalogoina o manatu lelei ma manatu...

O le le taliaina pe faʻalogo i manatu e mafai ona avea ma se mea sese matuia, aemaise lava pe a tuʻuina atu nei manatu e tagata atamamai ma tagata e malamalama lelei i le mataupu ...

Ioe, e le tatau ona e alu solo e faʻalogo i soʻo se manatu uma, ae e tatau ona e faʻalogo, faʻamama ma iloa pe faʻapefea ona faʻaogaina mea e taua tele ma e mafai ona fesoasoani i le lumanaʻi o le pisinisi.

I le isi itu, ia manatua o le naʻo le faʻalogo ma le faia o se mea e mafai ona faʻatupuina le le talitonuina o i latou e faia le faitioga, ae sili atu pe a fai o se faitioga talafeagai.

5. Aua nei galo e teu faʻafaigaluega i faʻasalalauga
E taua tele le fa'asalalauga. E leai se mea e talanoaina. Ae ui i lea, o le tele o tagata fai pisinisi muamua ua iu ina toilalo i lenei tulaga ma tuua ai i tua.

E mafai ona tupu lenei mea mo le tele o mafuaʻaga, ae o mea autu o le le lava o fuafuaga , le lava o mea tau tupe ma le leai o se malamalama i le auala e teu ai tupe.

E pei o le malamalama e pei o nei fesili, o loʻo i ai se mea e le amanaiaina e nei tagata fai pisinisi: e mafai ona ausia taunuuga e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o tupe.

E tupu lenei mea ona, i aso nei, ua tatou maua le initaneti, lea e faigofie ai le galuega o le faʻalauiloaina o se pisinisi. E mana'omia se tupe fa'aalu la'ititi .

Tau lava ina amata le talanoaga, mafaufau e uiga i ala o faasalalauga lautele . So'o se kamupani e mafai ona maua se fa'amatalaga i luga o feso'ota'iga fa'aagafesootai autu e leai se totogi.

I le taimi nei i le lalolagi pisinisi, e tolu fesoʻotaʻiga o loʻo tu mai, o latou:

Instagram : Faʻasalalau ata eseese e faʻalauiloa ai oloa poʻo auaunaga a le kamupani;
Facebook : E mafai ona fa'aoga e toe fa'afo'i fa'ailoga Instagram pe fa'asalalau sa'o i vaega.
YouTube: Lelei mo le faʻaalia o aʻoaʻoga ma nisi faʻamatalaga e uiga i le auala e galue ai oloa.
Ioe, mo feso'ota'iga fa'aagafesootai e maua mai ai fa'ai'uga, e taua le fafagaina i taimi uma i mea fou i lea taimi ma lea taimi.

E taua foi le faʻamaonia o lena mea, e ui lava o fesoʻotaʻiga lautele o se meafaigaluega faʻasalalauga taua, e le naʻo latou e mafai ona faʻaogaina i luga ole initaneti.

Faatasi ai ma sina tala o le tupe ua faataatia ese mo le eria, e mafai ona ausia taunuuga maoae i faasalalauga totogi, e sili atu le lelei nai lo faasalalauga TV ma billboards .

6. Aua nei galo e faamatuu atu galuega
O se tasi o mea sese e sili ona fetuutuunai ai le aufaipisinisi mo le taimi muamua o le faigata o le toʻatele i le tuʻuina atu o galuega i totonu o le kamupani lava ia.

E tupu lenei mea ona o le toʻatele e talitonu e leai se avanoa e galue ai a latou pisinisi e aunoa ma lo latou faʻamuamua i mataupu uma i taimi uma.

Ae peitai, e le mafai. E sili atu pe afai o le pisinisi e laʻititi laʻititi le lautele ma o loʻo i ai tagata faigaluega. I lenei tulaga, e tatau i le tagata fai pisinisi ona aʻoaʻo pe faʻapefea ona faia ni manaʻoga .

O le a fesoasoani tele pe a iai se fuafuaga muamua a le kamupani ma pe a iloa lelei e le tagata fai pisinisi le mea e manaʻo ai ma mafai ona ofoina atu aʻoaʻoga.

O le tuʻuina atu o galuega, peitaʻi, e le gata i tagata faigaluega. E tatau fo'i i le tagata fai pisinisi ona mafaufau i le tu'uina atu o 'au'aunaga e le fa'atauaina .

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili o le outsourcing o le tausitusi. E tusa lava pe fa'atulafonoina, e mafai e le tausitusi ona faia ni mea e sili atu nai lo le foia o lafoga ma mataupu tau tupe.

Faatasi ai ma le faʻatuatuaina o faʻamaumauga, e mafai ona faia ni filifiliga sili atu e faʻavae i luga o faʻamatalaga moni a le kamupani. O nisi kamupani su'etusi e mafai fo'i ona fa'atau atu tupe .

O isi vaega e pei o le maketiina ma le fa'amamāina e mafai fo'i ona fa'atau mai fafo. I le faaiuga, o le taunuuga aoga e sili mamao atu nai lo tau o auaunaga.

7. Aua e te talitonu o sauniuniga ma le poto e filifili e fai
Mulimuli ane, matou te oʻo i le mea sese mulimuli o loʻo lisiina i lenei tusiga. O lenei mea sese e aafia ai le manatu sese o le tele o tagata fai pisinisi e le manaʻomia le i ai o le poto poʻo le sauniuni e amata ai se pisinisi.

E pei o soʻo se vaega o le olaga, o le malamalama e faʻaalia foi i le lalolagi o pisinisi o le ki i le manuia. E mautinoa lava, a leai so tatou poto ma le puleaina o se mataupu, tatou te le faaavanoaina i tatou lava e agavaa, e matua sili atu ona faigata le faʻamaoni.

O le mea lea, o le tagata fai pisinisi e tuʻuina atu i le tulaga lamatia o le faia o filifiliga sese, tuʻu le pisinisi atoa i se tulaga lamatia ...

O le mea lea, afai o oe o se tagata fai pisinisi, e le tatau ona e fiu i le poto. Ia iloa e mafai ona avea lea ma meafaigaluega autu e ave ai lau pisinisi i le manuia!

O lea la, ua matou oʻo i le faaiuga o se isi tusiga iinei ile RCKY blog!

Na e fiafia i mea na e aʻoaʻoina iinei? Faʻaauau la le mulimuli i la matou blog ma maua avanoa i isi mea talafeagai e mafai ona fesoasoani i le puleaina o lau pisinisi.
Post Reply