Gjeneron drejtime të reja: Kompania e paketave të turneve në Oman

Explore discuss data innovations to drive business efficiency forward.
Post Reply
jakariabd@

Gjeneron drejtime të reja: Kompania e paketave të turneve në Oman

Post by jakariabd@ »

Fushata e marketingut të reklamave të kërkimit që synon rajonet e GCC dhe Evropës gjeneron drejtime të reja, ndërsa ul në mënyrë mbresëlënëse koston për kryesim me 50%. Kjo fushatë efektive jo vetëm që nxit gjenerimin e plumbit, por gjithashtu siguron efikasitet në kosto. Gjeneron drejtues të rinj.

Rreth Dolphin Khasab Tours:

Dolphin Khasab Tours, një operator turistik me reputacion në Oman, ofron një gamë të gjerë paketash. Këto paketa përfshijnë opsione emocionuese të tilla si lundrimet me anije, safari emocionuese malore, Të dhënat e telemarketingut turne magjepsës në qytet dhe rezervime të përshtatshme hotelesh. Për më tepër, ata janë të përkushtuar ndaj parimeve të eko-turizmit, duke i dhënë përparësi ruajtjes së mjedisit dhe mbrojtjes së florës dhe faunës në habitatet e tyre natyrore. Përveç kësaj, kompania përpiqet të gjenerojë të dhëna të reja për të zgjeruar bazën e klientëve të saj dhe për të promovuar praktikat e qëndrueshme të turizmit.

Sfondi:

Drejton Dubai propozoi një provë 3-mujore të Google Adwords për Dolphin Khasab Tours. Duke bërë këtë, ata synuan të gjeneronin drejtime të reja dhe të tërhiqnin më shumë turistë nga jashtë që kërkonin paketa pushimesh në Oman. Kjo nismë trajtoi gjithashtu nevojën për përditësimin e faqes së tyre të vjetëruar të internetit. Gjeneron drejtues të rinj. Ne e bëmë sajtin më të përgjegjshëm dhe filluam fushatën e AdWords në qershor 2014 dhe që atëherë nuk kemi parë më. Fushata PPC tani është burimi i tyre i dytë më i mirë i drejtimeve të reja turistike. 30% e tyre vijnë vetëm përmes fushatës së kërkimit në AdWords. Në këtë rast studimi, ne diskutojmë se si Kompania e Paketave të Tureve në Oman gjeneron drejtues të rinj.
Post Reply