Google Benim İşletmem'deki bir listenin nasıl doldurulacağına ilişkin örnek
Google Benim İşletmem'in sizi potansiyel müşterilerinize en iyi şekilde gösterebilmesini istiyorsanız işletmenizin konumunu kontrol edin .
Google Benim İşletmem için doğru fotoğrafları seçin . Fotoğraflar, aramayı yapan kullanıcıya güven veren ve aynı zamanda seçimini daha iyi yönlendirmesine olanak sağlayan bir unsurdur. Müşterinin tesisiniz hakkında fikir sahibi olabilmesi için işletmenizin veya mağazanızın içinden ve dışından çekilmiş 4-5 adet kaliteli, temsili fotoğraf seçin. Sempati ve güven uyandırabilecek, müşteriyi etkileyebilecek fotoğrafları tercih edin. Unutmayın: Yetkisiz veya müşteri tarafından çekilmiş fotoğrafların, istemiyorsanız Google Benim İşletmem'e eklenmesine izin vermeyin. İşletmeler arasındaki aynı yakınlık ve incelemeler göz önüne alındığında, fotoğrafların gerçek bir fark yaratabileceğini her zaman aklınızda bulundurun; bu nedenle, kendinizi Google Benim telefon numarası listesi satın al İşletmem'de iyi bir şekilde konumlandırmak için bu önemli faktörü asla hafife almayın.
Müşteri geri bildirimlerini dikkatli bir şekilde ele alın çünkü Google, kullanıcıya gösterilecek bir sonuç sütunu oluştururken bu geri bildirimleri dikkate alır. Bu nedenle çevrimiçi itibarınızı kontrol altında tutmaya çalışın ve hem olumlu hem de olumsuz yorumları yönetin. İdeal olan , Google Benim İşletmem için kalitenin bir göstergesi olan 4 ile 5 arasında bir inceleme puanı olacaktır .
Google My Business'ta iyi bir uygulama, incelemeleri seçmektir
Zaman kaybetmeyin ve şirket girişinizi mümkün olan en kısa sürede oluşturun: eski bir Google Benim İşletmem girişi, yenisinden daha fazla yankı uyandıracaktır.
Açıklama mümkün olduğu kadar eksiksiz , büyüleyici, aynı zamanda basit ve samimi olmalı, Google'ın dikkatini işletmenize çekecek ve Google Benim İşletmem'in müşterilerin aradığı kişi olduğunuzu anlamasını sağlayacak anahtar kelimelerle dolu olmalıdır. [create-campaign destinasyonu_url = nahtar Kelime Araştırması daha kolaydır" text = "SEMrush'un Anahtar Kelime Sihri aracıyla" placeholder
Google Gönderileri: Google Benim İşletmem'e dahil edilen gönderiler, işletme sahiplerine kısa blog gönderileri yazma, yeni ürünleri duyurma, şirket haberlerini listeleme vb. olanağı sağlar. İşletme sahipleri, müşterilerin dikkatini çekmek için bu özelliği resimler veya videolarla birlikte kullanmalıdır . Gönderiler 100 ila 300 kelime uzunluğunda olabilir ve her türlü içeriği içerebilir; hatta bunları şirketin web sitesine bile bağlayabilirsiniz. Dahili bir izleme bağlantısı, gönderinin kullanıcılar arasında yarattığı ilgi hakkında bir fikir verir.
Google Benim İşletmem'i Optimize Etme: nasıl yapılır?
-