למרבה המזל, ישנן מ

Explore discuss data innovations to drive business efficiency forward.
Post Reply
likhon450@

למרבה המזל, ישנן מ

Post by likhon450@ »

.. זה מסיר מאוד את ה'ערפל' כשמדובר בביצוע כל סוג של הסברה, הן דיגיטלית והן פיזית. Leadfeeder היה מאוד שימושי בהקשר הזה כי הוא נתן לנו דיווח ברור ותמציתי על מעורבות החשבון יותר מכל פלטפורמה אחרת שיכולה לעשות." השימוש ב-Leadfeeder איפשר ל-xGrowth לספק את הנתונים הניתנים לפעולה שהם צריכים כדי לפתח אסטרטגיות ABM קונקרטיות. 🙌 מחשבות אחרונות על מציאת מי מבקר באתר שלך כפי שאתה יכול לראות, המפתח למכירות ושיווק יעילים יותר הוא לא לדעת "כמה לידים ביקרו באתר שלי?" הכל עניין של לדעת "מי מבקר באתר שלי?" זיהוי החברות שאתה יכול לטפח ללקוחות פוטנציאליים מועיל הרבה יותר מאשר פשוט לדעת שהרבה אנשים מבקרים באתר שלך .

המציאות היא, טונות של לידים מוסמכים נמצאים ממש מתחת לאף שלך - כל עוד אתה יודע היכן נתוני מספרי טלפון נייד מעודכנים 2024 לחפש. ספר דרכים לזהות לידים אלה באמצעות כלי תוכנה חינמיים למעקב אחר מבקרים באתר עם רמת הפונקציונליות הנכונה לצרכים שלך. אל תתנו ללידים שלכם להתרחק מכם! הערה: רוצה דרך קלה יותר לזהות ולמקד לידי מכירות B2B באתר שלך? נסה את Leadfeeder בחינם . אנה קרואו מאת אנה קרואו אנה עובדת כיועצת SEO וכותבת עבור Search Engine Land.

במהלך העשור האחרון, אנה פיתחה ויישמה בהצלחה אסטרטגיות שיווק מקוונות, קידום אתרים וקמפיינים המרה עבור 100+ עסקים מכל הגדלים; מ-Fortune 500, ועד סטארט-אפים ועמותות. היא נהנית מבוריטוס וגורים (בסדר הזה). יותר לידים, בלי טפסים. נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? זה לא. זהה חברות שכבר מבקרות באתר שלך והפוך אותן ללידים מתאימים כדי לתדלק את צינור המכירות שלך. תראה לי איך מאמרים קשורים גלה את 35 הכלים הטובים ביותר לניתוח רשתות הזמינים בשנת 2025 אנליטיקס גלה את 35 הכלים הטובים ביותר לניתוח רשתות הזמינים בשנת 2025 כיצד להמיר מבקרים באתר ללידים (8 אסטרטגיות אופטימיזציה של המרות) שיווק B2B
Post Reply